Tatlı Bir Gülümseme: Yoon Eun Hye

|

Adı: 윤은혜 / Yoon Eun Hye
Mesleği: Model, Aktris ve Şarkıcı
Doğum Günü: 3 Ocak 1984
Doğum Yeri: Seoul, South Korea
Boyu: 168cm
Kilosu: 50kg


                                                                         Dizileri 

    My Fair Lady / Benim Tatlı Hanımım (2009)

The 1st Shop of Coffee Prince / Prens Kafe (2007)

Princess Hours / Goong / Düşlerimin Prensi  (2006)

The Vineyard Man / Bağ Adamı (2006)


Rainbow Romance (2005,Seoson 6)

                                    Sinema Filmleri

The Legend of Seven Cutter / Yedi Kesen Efsanesi (2006)


Çoğu kişi onu Düşlerimin Prensinin sevimli Shin Chae-kyung'ı olarak tanıdı.Bende o dziyle tanıdım ve gerçekten yerinde duramayan bir çocuk gibi ordan oraya koşması ve o tatlı mimikleriyle hemen ayrı bir yeri oldu.Kendi özgü o hareketleriyle Yul'u ne kadar şaşırttıysa benide o  kadar güldürdü. Goong dizisinin son bölümlerinde o coşkulu neşesini ve bitmek bilmeyen enerjisini yavaş yavaş kaybettiğindenmidir nedir başında daha çok sevmiştim onu. Bence bu karakteriyle ilgi çekiyordu bu sayede hem Yul'un hem Shin'in kalbini fethetmişti.Her zaman ondan bir yaramazlık bekleniyordu bi bakıyorsunuz Shin'in yüzünü boyamış, yada kafasından bişeyler çalıp söylemeye çalışıyor.
Ama sonra bu neşenin ardında saklanan hüzün çıktı sahneye Yul ile beraber uzaktan geçen trene bağırdıktan sonra ağlamaya başlayarak onu omzuna yaslanması gerçkleri anlatıyordu.Ama yinede sevdik onun  tatlı gülüşünü ve Yul 'un yanında duruşunu..


Prens Kafe'de kısa saçlarıyla bi erkek tipinde çıkıyor karşımıza. Ama çok tatlı bi oğlan :) Kadınlar hamamından erkek sanıldığı için dışarı atılan,hep erkek gibi görülmeye alışan bi süre sonra bunu kabullenen ama içinde bi yerlerde hep genç bir kız sesi çınlayan uzaktan uzağa birini seven bir kız.Kısacası Coffee Prensde de çok talı bir rolde.

Bağ Adamın dizisinde ise bağda çalışmaya alışma süreçleri eğlenceliydi.Yemekleri pis bulup aç bi halde sızlanması,duş olmadığı için doğru düzgün banyo yapamaması,sineklerden şikayet etmesi,doktoru görebilmek için gün boyu gördüğü herkese hasta gibisin seni sağlık merkezine götürüyüm demesi,bağa topuklu ayakkabılarla gitmesi ve daha bi çok şey... :) Burada da o afacan tavırları sürdürüyor.. 



Benim Tatlı Hanımımda ise sert,tahammülsüz,kibirli bir kadın.Çok şatafatlı giyiniyor,iyi arabalara biniyor,ufak bir hatasında hizmetçilerini yada uşağını kovuyor,dünyanın kendini etrafında döndüğünü düşünüyor sanki.Amam taki bir gün çetin bir cevize denk geliyor bu onu yeni uşağı.Bir çok komik olayla önceden tanıştığı bu adamdan başta nefret etsede sonradan onu sayesinde değişime uğruyor..Bu dizide daha ciddi, daha kadınsı bir Yoon Eun Hye var karşımızda kimsenin önünde duramadığı her istediğini elde eden birisi.Başlarda sevimli olmasada sonradan yine o sevimlilik yerleşiyor yüzüne.Keyifli bir dizi :)


O iyi bir oyuncu umarım yeni yapımlarınıda ekranda görürüz..

0 yorum:

Yorum Gönder